Nakon nekoliko mjeseci nagađanja o ponovnom okupljanju New Kids On The Block, People je objavio da se ipak vraćaju na glazbenu scenu u sastavu u kojem su bili prije dvadesetak godina.


Bend je čak aktivirao i svoju internetsku stranicu kako bi i službeno najavili svoj povratak.

Vezani članci Slika nije dostupna Izašao novi singl Jennifer Lopez 'On The Floor' Slika nije dostupna The Dead Weather, Them Crooked Vultures, Jack Johnson i St!llness

Trenutačno su na situ fotografije članova benda u danima slave i link koji obožavatelje poziva da se prijave kako bi im slali informacije o novostima benda.

Boy bend koji je imao mnogo obožavatelja ranih 90-ih, prodao je više od 50 milijuna albuma, postao svjetski fenomen, a razišli su se 1994.

I nakon četrnaest godina, dečki se još uvijek 'drže'. Najstariji Jonathan Knight sada se bavi razvojem nekretnina, a ove će godine napuniti 40 godina. 

Od kada se bend raspao, bivši članovi, Donnie Wahlberh (38) i Joey McIntyre (35) radili su na glumačkim karijerama, a Danny Wood (38) bavi se produciranjem glazbe. 

Jedino se Jordan Knight (37), Jonathanov brat nastavio baviti pjevanjem.

U priloženim videima pogledajte dva video spota NKOTB s početka njihove karijere, a u fotogaleriji kako su izgledali kada su bili mega popularni, a kako izgledaju sada.