Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema neslužbenim informacijama, Vlatka Pokos navodno je prošle nedjelje izgubila dijete začeto sa zagrebačkim poduzetnikom Željkom Radolfijem.


Navodno je u Vlatkinoj trudnoći došlo do komplikacija, odnosno do odumiranja ploda. Njezin uobičajeni ginekološki pregled u zagrebačkoj bolnici Sveti duh, navodno je završio kiretažom.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) ''Bila sam u njihovim raljama, ne daj Bože nikome... Nisam imala priliku dokazati da mogu brinuti o svojoj bebi. Moje dijete je živo, oštećenog zdravlja, ali živo" Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 7 Psihologica o sustavu socijalne skrbi: "Danas bih kriknula, kao mama, kao psiholog, kao netko tko tri desetljeća radi u sustavu"

Vlatka nije odgovarala na telefonske pozive pa nismo mogli provjeriti informaciju. Slično je i s njezinim osam godina mlađim dečkom Željkom Radolfijem do kojega je bilo nemoguće doći.   

O čemu se zapravo radi, o još jednoj privatnoj tragediji pjevačice ili o još jednom pokušaju da zavlada medijima, možemo samo nagađati.