Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Problematična pop zvijezda, 26-godišnja Britney Spears, otpuštena je iz bolnice i vratila se kući nakon hospitalizacije zbog histeričnog napada.


Spears je kliniku Cedars Sinai napustila kroz podzemni tunel kako bi izbjegla paparazze koji su okružili zgradu bolnice.

Vezani članci Potpuno prekrivena žena (Foto: Getty Images) Desna, antiislamska skupina predložila, a Švicarci izglasali: Zabranjuje se nošenje burki u trgovinama, restoranima i na javnim mjestima Natpis zabrane za SDP Na vrata restorana zalijepio zabranu ulaska za - SDP. Oglasio se i Arsen Bauk: "Idem po kokice i gledat ću kako me premijer brani"

Slavni televizijski terapeut dr. Phil McGraw posjetio je Spears
tijekom njezina dvodnevna boravka u bolnici te nakon posjeta izjavio da joj je potrebna hitna medicinska i psihološka pomoć. 

>> Britney nije bila pijana ni drogirana 

>> Britney više ne smije viđati svoje sinove

>> Drama pred kućom Britney Spears 

Liječnici nisu komentirali njezino zdravstveno stanje. 

Spears je u četvrtak navečer u svom domu napravila incident jer nije htjela vratiti djecu svom bivšem suprugu Kevinu Federlineu. Drama je završila intervencijom policije i hitne pomoći koja ju je zavezanu odvezla u bolnicu.

Zbog neuravnoteženog ponašanja pjevačice sud joj je u petak izrekao zabranu viđanja dvogodišnjeg Seana Prestona i jednogodišnjeg Jaydena Jamesa.