Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad svoje glazbeno umijeće udruže najveće američke komercijalne zvijezde, uspjeh je i više nego zagarantiran. Primamljiv spoj pamtljivog ritma i poznatih imena primijenio je Timbland u svojoj novoj pjesmi 'Give It To Me' (Daj mi).


'Sve što radim bit će šokantno, jer javnost neće očekivati da učinim ovo ili ono, a ja ću baš to učiniti', rekao je Timbland objašnjavajući odluku o snimanju svog novog albuma na kojem je ugostio mnoge etablirane i svjetski poznate glazbenike.

Vezani članci Miroslav Škoro Miroslav Škoro objasnio vječnu enigmu jedne svoje pjesme: ''Nikada me nije zanimalo što misli netko tko se zove Mickey Mouse'' Ken Copeland Propovjednik prokleo i popljuvao koronavirus, zazivao boga i vraga, a na kraju ipak nije ispao potpuno beskoristan

Za neke pjesme već su snimljeni i spotovi, a najviše pažnje Timbaland je posvetio singlu 'Give It To Me'.

'Najviše sam surađivao s Justinom Timerlakom i Nelly Furdato', kazao je, a upravo su oni otpjevali veći dio dionica na tom uratku.

Justin je objasnio kako je bio ushićen kad je čuo tko će sve sudjelovati u stvaranju novog Timalandovog albuma, te da je naprosto morao pristati jer je želio da se njegovo ime nađe kraj imena svih tih odličnih ljudi koji kreiraju glazbenu trend set scenu.

'Zaista nisam očekivao da ću sudjelovati ovoliko puno na tom albumu', rekao je Justin.

Justinove i Timbalandove komentare možete poslušati u videu.