Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Sheryl Crow izjavila je da bi se trebala razmotriti zabrana korištenja prevelike količine toaletnog papira.


Sheryl je javno iznijela jedan prijedlog u prilog zaštiti okoline, a koji se sastoji u tome da bi po odlasku u WC trebalo dozvoliti korištenje samo jednog odreska toaletnog papira, osim u nekim izvanrednim situacijama kada je neophodno imati dva ili tri komada.

Vezani članci Zatvoren kafić, ilustracija Poznati kafić poručio HDZ-ovcima i simpatizerima da kod njih više nisu dobrodošli: "Molim vas da nas zaobiđete" Užasni toaleti - 25 Toaleti užasa: Pokušaji uređenja završili fijaskom, na kraju su ih samo uneredili

Crow je završila svoju turneju putujući autobusom koji ide na biodizel gorivo. Na svojim nastupima udružila se s ekološkim aktivistom Lauriejem Davidom. 

'Predlažem da se postavi ograničenje na broj komada toaletnog papira koji treba biti na raspolaganju po jednom korištenju WC-a. Veći dio ove turneje sam provela smišljajući načine na koji svi mi možemo biti dio rješenja za problem globalnog zagrijavanja", rekla je Crow. 

Ova informacija je pronađena na službenoj web stranici pjevačice, na kojoj ona navodi papirnate maramice kao nepotrebne te predstavlja liniju odjeće u kojoj postoji rukav za ručanje, umjesto maramice.