Ponosni otac Michael Jackson nedavno je snimljen kako sa svojom djecom božićnu kupnju u Los Angelesu obavlja zamotan zavojima kao mumija.


Flasterima je bila prekrivena pjevačeva brada i gornja usnica. Šal, tamne naočale i šešir sakrili su ostali dio Jacksonove glave te potakli nagađanja kako se njegovo lice ponovo počelo doslovce raspadati.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump želi ugušiti nagađanja o njegovu opozivu: "Ako budem smijenjen, mislim da će svi biti vrlo siromašni" Donald Trump (Foto: AFP) Trump priznao da je znao za isplate Michaela Cohena: "Novac nije uzet iz kampanje, već je moj"

Tako zamaskiranog Jacksona paparazzi su 'uhvatili' kako kupuje u knjižari sa svoje troje djece: 10-godišnjim Prinecom, 9-godišnjom Paris i 5-godišnji Blanket. Obitelj se tamo zadržala tri sata, a iz knjižare su izašli s gomilom knjiga i magazina.

Michael Jackson tvrdi da se podvrgnuo samo dvjema plastičnim operacijama. No, stručnjaci na njegove riječi odmahuju rukom te kažu kako se radi o najmanje šest operacija od kada je izašao pjevačev album 'Thriller'.