Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ni olovno nebo i valovi kiše nisu spriječili hrvatske glazbene zvijezde i druge goste da se okupe u elitnoj stanciji Meneghetti kod Bala.


Oko 180 uzvanika došlo je na svadbu Nine Badrić i Bernarda Krasnića, a pojavili su se i oni koji su se željeli prošvercati, ali ih je nemilosrdna šefica protokola sa zaštitarima brzo udaljila. 

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepe, uspješne i odnedavno - singl! Slika nije dostupna FOTO Nina i Bernard: Njihova ljubav kroz godine

Prolazak kroz kapiju bio je zabranjen za novinare, snimatelje i reportere, ali i za većinu luksuznih automobila koji su morali ostati izvan zidova stancije. 

Uzvanici su morali pješice ušetati kroz veliku kapiju, što je dobro došlo reporterima koji su dva sata na kiši strpljivo čekali da se pojave VIP uzvanici. Prvi su stigli Toni i Ivana, koji su, kao i obično, susretljivo pozirali i razgovarali s novinarima.

"Bit će to sretno vjenčanje jer pada kiša. Nini i Bernardu želim mnogo sreće u braku", rekao je Cetinski, a na pitanje hoće li i pjevati, Toni je odgovorio da će, ako bude potrebno, i pjesmom mladencima zaželjeti sreću. 

Ivana Nobilo blistala je u večernjoj toaleti, za koju kaže da i nije neka razvikana marka, ali važno je da se Toniju sviđa.

Bivša misica Maja Cvjetković pojavila se u bijeloj haljini, okićena crnim perjem oko vrata i usput dobacila da još ne namjerava stati na "ludi kamen". Blještala je i Anita Beriša, i Vanna, sestre Husar i brojne znane i neznane dame estrade i biznisa i njihovi pratitelji u večernjim odijelima.

Pozornosti novinara nije promaknuo ni dolazak mladoženjina oca Riharda Krasnića, koji je rekao da je prezadovoljan izborom nevjeste i da sada očekuje prinovu u obitelji. Ali prvo mora biti - curica!