Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac afričkog dječaka kojeg je usvojila pjevačica Madonna uživa na medenom mjesecu nakon što se vjenčao sa svojom trudnom djevojkom na svečanosti kojoj su prisustvovali članovi rodbine i suseljani u Malawiju.


Yohane Banda, koji je dopustio pop pjevačici da usvoji njegovog jednogodišnjeg sina Davida, vjenčao se s Florom Kamanga u petak u selu Lipunga blizu granice sa Zambijom.

Vezani članci Španjolski policajci U Španjolskoj pala banda lopova s hrvatskim putovnicama: Jedna od uhićenih u odjeći je skrivala luksuzne satove i nakit Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe

"Sretan sam opet jer ja mogu imati obitelj, a David ima drugu majku. On sada može rasti znajući da ima drugu majku u Malawiju", rekao je Yohane Banda čija je prva supruga preminula pri porodu.

Selo Lipunga je postalo međunarodno poznato prošlog mjeseca kada je obznanjeno da Madonna planira usvojiti dječaka Davida Bandu iz sirotišta gdje je živio od majčine smrti.

Pjevačica je posjetila Malawi u listopadu u sklopu humanitarne misije za pomoć siročadi u toj zemlji. Ona i njen suprug, redatelj Guy Ritchie, dobili su privremeno odobrenje za skrbništvom nad Davidom prije nego su otputovali iz Malawija.

Dječak je zatim otputovao u London gdje živi s Madonnom unatoč protivljenju nekih malawskih skupina za zaštitu ljudskih prava koje tvrde da odluka o skrbništvu i usvajanju krši desetljećima star zakon o zabrani usvajanja od strane nedržavljana.