Pred kućom Britney Spears ponovno je bila policijska opsada. Čini se kako je posrnula pop princeza, nakon tri besane noći, ponovno doživjela slom. Neki mediji javljaju kako je pokušala počiniti samoubojstvo. Prema posljednjim informacijama prevezena je u medicinski centar UCLA.


Problematična zvijezda viđena je noćas kako se vozi automobilom po ulicama Los Angelesa te razgovara s drvećem?!

Vezani članci Robert Torre Iznenada preminuo ugledni hrvatski psihijatar Robert Torre Herman Vukušić Kakav je to čovjek koji ubije troje djece? Ugledni psihijatar pojašnjava: "Ovaj akt se može gledati kao prošireno samoubojstvo"

Prema pisanju medija u kući su u trenutku dolaska policije s Britney bili njezin menadžer i prijatelj Sam Lufi te dečko Adnan Ghalib. Sinoć im se pridružila i njezina majka Lynne. Navodno je Britney bila zbunjena i nije reagirala na ništa.

Novi slom, javljaju mediji, pjevačica je doživjela nakon što je rano ujutro kupila goleme količine Red Bulla i vrećicu tableta. Zatim se nastavila vozikati automobilom po gradu.

U jednom je trenutku stala i priznala okupljenim paparazzima da joj se vrti u glavi, da se boji i da želi ići kući. 

Nakon toga je krenula prema šumi te je počela razgovarati s drvećem i to na britanskom naglasku.

Britney je na zahtjev psihijatra hospitalizirana pod čl. 5150, što znači da postoji opasnost od pokušaja da naudi sebi ili drugima. 

Kada joj je psihijatar rekao da mora ići u bolnicu, Britney je navodno samo mirno pitala; 'Zar nešto nije u redu?'. Zatim je napravila toplu čokoladu i čekala da je odvedu.

U međuvremenu je njezina mama Lynne počela vikati na Sama optužujući ga kako je on kriv za sve te da predstavlja opasnost za njezinu kćerku. Britney joj je rekla da 'začepi' i sjela na pod gdje je počela u notes pisati poruke za sve okupljene.

Odlasku u bolnicu nije se protivila. 

Priče o pokušaju samoubojstva demantiraju Sam Lufi i Lynne Spears, a psihijatar ih također nije potvrdio.

Policija odbija dati bilo kakav komentar.

Svađa u bolnici

U bolnicu su odmah nakon što je dovezena Britney stigli i njezini roditelji, dečko, menadžer Sam Lufti, te dvije prijateljice.

No na bolničkom hodniku nastao je kaos. Jamie Spears izgubio je kontrolu i počeo vikati na Sama, optužujući ga da pokušava kontrolirati njegovu kćerku.

Prema pisanju medija, spor je nastao kada je izašlo na vidjelo kako je Britney, kada je početkom siječnja također bila na psihijatriji, navodno potpisala papire prema kojima se njenim roditeljima oduzima svako pravo na odluke o zdravstvenoj skrbi za nju.

Navodno je do potpisivanja tih papira došlo kada se Britney naljutila na oca, jer je vikao na njezine liječnike i bolničko osoblje. Britney navodno nije imenovala drugog skrbnika koji će brinuti o njezinom zdravstvenom stanju ili eventualnom zadržavanju na liječenju.

U nedostatku pravno ovlaštene osobe, liječnici se savjetuju sa Samom. 

Britney se nakon dolasku u bolnicu ponašala izrazito mirno.

Trenutačno liječnici, bez njezinog ili pristanka skrbnika, ne mogu Britney zadržati u bolnici duže od 72 sata. Ako odbije uzeti lijekove, pravo da se Britney zadrži na liječenju najmanje 14 dana psihijatar planira tražiti na sudu.

Britney je navodno dijagnosticiran tzv. bipolarni poremećaj osobnosti, a liječnik je ustanovio kako ne uzima redovito svoje lijekove. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju