Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je na imanju stancije “Meneghetti” u istarskim Balama sve bilo spremno za subotnje vjenčanje Nine Badrić i Bernarda Krasnića, mladenci su to prekjučer već “obavili” - u crkvi u Remetama!


Do promjene plana došlo je zbog strogih crkvenih zakona koji zabranjuju vjenčanja na otvorenom, pa im je Ninin svećenik vlč. Vjenceslav Mihetec uspio pronaći hitan termin i vjenčao ih u ponedjeljak u 16 sati - samo uz nazočnost kumova Kristine Renić i Antonija Franje, te fotografa tjednika “Story” (koji je uplatio 150.000 kuna Dječjoj bolnici u Klaićevoj za pravo objave ekskluzivnih fotografija) pa će subotnji svadbeni tulum u Balama proći uz mnogo manju medijsku napetost. 

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepe, uspješne i odnedavno - singl! Slika nije dostupna Nina Badrić procvjetala nakon pomirenja s Bernardom

Vijest je “procurila” jučer popodne, kad je svećenik priznao da ih je “već vjenčao”. No u subotu će zato u Balama sve (osim crkvenog obreda) biti prema planu: među 180 uzvanika biti će i vlč. Vjenceslav Mihetec, a svoj su dolazak na raskošno istarsko imanje Ninina prijatelja Miroslava Pliše već povrdili i mnogi Ninini kolege: Tony Cetinski, Petar Grašo, Vanna, sestre Husar, Miroslav Lilić...

Uzvanike će u velikom šatoru uz zabavljati grupa Cubismo i DJ Tomo Ricov, cvjetne aranžmane napravio je Saša Šekoranja, a “klopa” stiže (cateringom) iz Zagreba.

Premda mladencima takvo “tajno vjenčanje” nije bilo u planu već ih je na to natjerao “stjecaj okolnosti” (jer kad bi dopustili vjenčanje na imanju istarske stancije Nini i Bernardu, sutra bi se mogao javiti netko s idejom da se crkveno vjenča u avionu ili balonu), u subotu će zbog toga zacijelo svi biti mnogo opušteniji.