Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Finale izbora za pjesmu koja će Njemačku predstavljati na 'Eurosongu' završeno je pobjedom grupe 'No Angels', ali je festival, održan u Hamburgu prije dvije večeri, obilježila uvreda imitatora na račun Marije Šerifović.


Mariju, koja se s bivšim pobjednicama iz Ukrajine i Švedske pojavila u revijalnom dijelu festivala, usred programa izvrijeđao je poznati njemački imitator i zabavljač, Oliver.

Vezani članci Albina Grčić - 8 Albina odradila drugu probu za Eurosong, posebno se ističe jedan detalj njezina upečatljivog nastupa Albina Grčić Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

Poslije njezinog nastupa nazvao ju je 'debelim playmobil čovječuljkom iz Srbije'.

Press Online piše da publika nije najbolje primila njegov komentar, nakon čega je ona zaključio da je za 'odlazak u Srbiju potrebno već sada pokrenuti postupak za dobivanje viza jer ona se ipak nalazi u kriznoj regiji'.

Marija Šerifović ovaj slučaj nije komentirala.

Iz Njemačke su prije godinu dana, poslije pobjede u Finskoj, na račun Marije Šerifović stigle brojne uvrede i optužbe. 

Neki od naslova u njemačkim medijima glasili su: 'Lezbijke iz Srbije su pobijedile, što nije čudo, jer Balkan je centar homoseksualaca', 'Je li Beograd uopće sposoban organizirati Eurosong, jer Srbi vole samo rat', a Bild je optužio Mariju da je 'Molitva' plagijat albanske pjesme 'Ndarja'.