Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Finale izbora za pjesmu koja će Njemačku predstavljati na 'Eurosongu' završeno je pobjedom grupe 'No Angels', ali je festival, održan u Hamburgu prije dvije večeri, obilježila uvreda imitatora na račun Marije Šerifović.


Mariju, koja se s bivšim pobjednicama iz Ukrajine i Švedske pojavila u revijalnom dijelu festivala, usred programa izvrijeđao je poznati njemački imitator i zabavljač, Oliver.

Vezani članci Slika nije dostupna Marija Šerif(ović): Imam pištolj i gađam bolje od pandura! Slika nije dostupna Uvode se dva eurovizijska polufinala, za istok i zapad?!

Poslije njezinog nastupa nazvao ju je 'debelim playmobil čovječuljkom iz Srbije'.

Press Online piše da publika nije najbolje primila njegov komentar, nakon čega je ona zaključio da je za 'odlazak u Srbiju potrebno već sada pokrenuti postupak za dobivanje viza jer ona se ipak nalazi u kriznoj regiji'.

Marija Šerifović ovaj slučaj nije komentirala.

Iz Njemačke su prije godinu dana, poslije pobjede u Finskoj, na račun Marije Šerifović stigle brojne uvrede i optužbe. 

Neki od naslova u njemačkim medijima glasili su: 'Lezbijke iz Srbije su pobijedile, što nije čudo, jer Balkan je centar homoseksualaca', 'Je li Beograd uopće sposoban organizirati Eurosong, jer Srbi vole samo rat', a Bild je optužio Mariju da je 'Molitva' plagijat albanske pjesme 'Ndarja'.