Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda popa je izgleda ipak ostvarila svoj san i usvojila jedno afričko siroče, objavio je britanski list "Sun" objavivši na prvoj stranici pjevačicu kako u nosiljci na leđima nosi malog dječaka.


List se poziva na novinsku agenciju PA koja navodi riječi 32-godišnjeg Yohame Bande, oca dječaka Davida kojeg je navodno adoptirala Madonna. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) ''Bila sam u njihovim raljama, ne daj Bože nikome... Nisam imala priliku dokazati da mogu brinuti o svojoj bebi. Moje dijete je živo, oštećenog zdravlja, ali živo" Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

Davidova majka umrla je tjedan dana nakon poroda. Odonda dječak star 13 mjeseci živi u sirotištu udaljenom oko 50 km od sela Lipunga, u kojem njegov otac Yohama Banda radi kao nadničar na jednom poljoprivrednom gospodarstvu.

"Sretan sam jer naše je selo vrlo siromašno, a u Americi će se puno bolje brinuti za mog sina", rekao je njegov otac za agenciju PA.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg nije potvrdila nove tvrdnje o adopciji dječaka iz Malawija. Prošlog je tjedna Rosenberg odbila sve spekulacije o tome da su pjevačica i njen suprug Guy Ritchie već usvojili dijete. 

Madonna ima dvoje svoje djece: 9-godišnju kćerku Lourdes Mariju i 6-godišnjeg sina Rocca.

Vijest o usvajanju malog Davida u srijedu nisu komentirali ni
predstavnici vlasti te osiromašene afričke zemlje. Kad je Madonna početkom mjeseca stigla u Malawi kako bi inicirala šest humanitarnih projekata i donirala oko 2,5 milijuna eura za sirotišta, predstavnici vlade potvrdili su namjeru poznate pjevačice da adoptira dijete iz Afrike.