Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna je ponovno obnovila imidž i to sa novom frizurom. Nakon Victorije Beckham, Jessice Simpson i brojnih svjetskih, ali i hrvatskih zvijezda i Madonna je odlučila slijediti trend.


Pjevačica je promovirala svoju novu platinastu bob frizuru na jučerašnjoj izložbi u Tokyju. Nakon što je to učinila i Madonna definitivno možemo zaključiti da je ekstenzijama i dugoj kosi odzvonilo, te da će frizeri sada biti zaokupljeni samo kraćenjem kose.

Vezani članci Madonna i Ahlamalik Williams Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost Nova boja (Foto: Instagram) Htjele se pohvaliti novom bojom kose, a pokazale puno više

Madonna je odlučila odrezati zlatne lokne kako bi obilježila svoj 48. rođendan koji je proslavila prošli mjesec, i to sa sa novim funky lookom. 

Šišanje je bilo u planu već neko vrijeme, a Madonna zna da izgleda jedva dan starije nego što je izgledala kad je započinjala svoju karijeru, no nije se željela obojati u boju koju je nosila ispočetka i imala je 15 godina“, ispričao je izvor.

Novi Madonnin stil kreacija je poznatog frizera s Beverly Hillsa Andyja LeCompotea, koji trenutno i prati pjevačicu na njenoj turneji.