Pjevačica Fergie pokazala je kako i u najužim mogićim kožnim hlačama izgleda dobro, ali i da može izvoditi dojmljive akrobacije.


Za većinu ljudi, pjevanje uživo na nacionalnoj televiziji je uvijek prepuno nervoze. Ali ne i za Fergie, koja je bila opuštena u svom nastupu pa je čak i radila akrobacije u zraku na jednoj ruci.

Vezani članci David Arquette (Foto: Profimedia) Ulicom šetao u raskopčanim hlačama i potkošulji: Omiljeni glumac iz '90-ih više ne mari za izgled Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić u maniri rock and roll zvijezde priprema najveći stand up show u Hrvatskoj

U nevjerojatno uskim kožnim hlačama, iznenadila je sve okupljene za vrijeme snimanja showa ‘Today’ u New Yorku i pokazala svoje impresivne gimnastičke mogućnosti.

Ova multitalentirana pjevačica pokazala je sve. Dok je izvodila pjesmu 'Barracuda', okrenula se za 180 stupnjeva u zraku i to na jednoj ruci te napravila zvijezdu, dok je u drugoj ležerno držala mikrofon. 

Pjevačica, pravog imena Stacey Ferguson, nakon što je pokazala gipkost, nastavila je pjevati. Ovo nije prvi put da je ova 33-godišnjakinja pokazala svoju gipkost za vrijeme nastupa.