Pjevačica Fergie pokazala je kako i u najužim mogićim kožnim hlačama izgleda dobro, ali i da može izvoditi dojmljive akrobacije.


Za većinu ljudi, pjevanje uživo na nacionalnoj televiziji je uvijek prepuno nervoze. Ali ne i za Fergie, koja je bila opuštena u svom nastupu pa je čak i radila akrobacije u zraku na jednoj ruci.

Vezani članci Pjevački izazov Pjevački izazov kao stvoren za borbu protiv dosade, svaka čast ako ga uspijete izvesti Charlotte Awbery Komičar zaustavio nasumičnu prolaznicu da nastavi pjesmu, od njezina glasa proći će vas žmarci

U nevjerojatno uskim kožnim hlačama, iznenadila je sve okupljene za vrijeme snimanja showa ‘Today’ u New Yorku i pokazala svoje impresivne gimnastičke mogućnosti.

Ova multitalentirana pjevačica pokazala je sve. Dok je izvodila pjesmu 'Barracuda', okrenula se za 180 stupnjeva u zraku i to na jednoj ruci te napravila zvijezdu, dok je u drugoj ležerno držala mikrofon. 

Pjevačica, pravog imena Stacey Ferguson, nakon što je pokazala gipkost, nastavila je pjevati. Ovo nije prvi put da je ova 33-godišnjakinja pokazala svoju gipkost za vrijeme nastupa.