Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Victoria Beckham ponosno pokazuje svoje tanke nožice u najužim kožnim hlačama koje su ikad 'prošetale' Londonom.


Da nema nabora na koljenu i gležnjevima, mogli bi pomisliti da su hlače naslikane na njezinom tijelu. Ipak to su kožne hlače koje je gospođa Beckham nosila u Londonu gdje je stigla iz Los Angelesa kako bi podržala svoga supruga u njegovoj stotoj utakmici u dresu engleske reprezentacije koju će odigrati danas protiv Francuske.

Vezani članci Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan" Slika nije dostupna Video: Spektakularan povratak Spice Girls

Ova 33- godišnjakinja malo je šetala po gradu, obavila kupnju, a poslije otišla nešto pojesti u riblji restoran.

Zaključili su mnogi kako se brzo vratila u svoju mršavu formu, nakon što je bila prisiljena povećati unos kalorija kako bi se mogla pripremiti za izvođenje koreografije na turneji sa Spice Girls.

Prije toga njezina omiljena hrana bila je riba kuhana na pari i grašak. Pjevačica koja ne voli vježbati, tvrdi da se njezina dijeta sada sastoji od rakova i jagoda. Ona sada možda osjeća pritisak održavanja broja 0 (europski broj 32-34), nakon što je u prodaju krenula njezina nova linija traperica dVb Style, u SAD-u prošlog mjeseca.

Njezine američke prijateljice Eva Longoria i Kate Beckinsale sličnih su proporcija.