Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

William Spears, stric posrnule pjevačice Britney Spears, dao je šokantan intervju tabloidu Sun u kojem je ispričao prljave detalje iz života pop zvijezde. Za to vrijeme u Herladu njezina je sestra objavila da se odriče svog još nerođenog djeteta.


49-godišnji William otkrio je Sunu prljave detalje iz Britneyjinog života prije nego je postala slavna.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Dijete u kolicima, ilustracija (Foto: Getty) Strava u Teksasu: Zdravog sina natjerala na 13 nepotrebnih operacija, vozila ga u invalidskim kolicima, hranila na kateter...

Tvrdi da je počela piti sa samo 13 godina, kada je bila prezenter Mickey Mouse Cluba, a s drogama se bori od svoje 14 godine. 

'Do osamnaestog rođendana probala je sve, od kokaina do ecstasyja', tvrdi njezin stric. 

William kaže da je s njezinom obitelji provodio gotovo svaki dan i zna sve detalje iz njihovog života. 

Jednom je bio s njom na tulumu Disney kids’ TV showa Mickey Mouse Cluba, koji je Britney vodila s Justinom Timberlakeom i Christinom Aguilerom. 

'Vidio sam ih da su u kupaonicu ušli s bocom gina i tamo ga popili', kaže William. 

'Njena ovisnost o drogama se pogoršala kada je postala slavna i kada je vidjela da će svi učiniti sve samo da budu uz nju. Nju nitko ne kontrolira, a ona ljudima oko sebe stalno nešto naređuje', kaže William. 

Za Britneyjino pijanstvo krivi svog brata Jamieja, koji je alkoholičar, a u obitelji je često izazivao svađe i tukao se sa ženom Lynne što je zasigurno utjecalo na Britneyjin život.

'Jednom me Britney nazvala da dođem smiriti situaciju, jer su se Jamie i Lynne jako posvađali. Kad sam ušao u kuću Jamie je bio pijan i vrijeđao je Lynne, a ona je uzela čašu i njome mu razbila čelo', samo je jedan od incidenata iz Britneyjinog djetinjstva koje je William ispričao Sunu. 

Bračni par Jamie i Lynne Spears razveo se 2002. godine. 

Dok je William davo intervju Sunu, ni Britneyna sestra nije bila ništa manje šokantna. 

Naime, 16-godišnja Jamie objavila je da će se odreći svog još nerođenog djeteta i dati ga svojoj majci. Navodno je to odluka na koju ju majka Lynne nagovara već tjednima.

Jamie kaže da to čini kako bi se u potpunosti mogla posvetiti svojoj glumačkoj karijeri.