Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

William Spears, stric posrnule pjevačice Britney Spears, dao je šokantan intervju tabloidu Sun u kojem je ispričao prljave detalje iz života pop zvijezde. Za to vrijeme u Herladu njezina je sestra objavila da se odriče svog još nerođenog djeteta.


49-godišnji William otkrio je Sunu prljave detalje iz Britneyjinog života prije nego je postala slavna.

Vezani članci Vrhovni sud 11 godina zatvora za ubojstvo: Majci troje djece Vrhovni sud potvrdio kaznu jer je ugušila novorođenu bebu Kinderbeti Lista djece koje čekaju posvojenje sve dulja, ali birokracija je neumoljiva: "Možete si misliti što djetetu znači čekanje od tri godine"

Tvrdi da je počela piti sa samo 13 godina, kada je bila prezenter Mickey Mouse Cluba, a s drogama se bori od svoje 14 godine. 

'Do osamnaestog rođendana probala je sve, od kokaina do ecstasyja', tvrdi njezin stric. 

William kaže da je s njezinom obitelji provodio gotovo svaki dan i zna sve detalje iz njihovog života. 

Jednom je bio s njom na tulumu Disney kids’ TV showa Mickey Mouse Cluba, koji je Britney vodila s Justinom Timberlakeom i Christinom Aguilerom. 

'Vidio sam ih da su u kupaonicu ušli s bocom gina i tamo ga popili', kaže William. 

'Njena ovisnost o drogama se pogoršala kada je postala slavna i kada je vidjela da će svi učiniti sve samo da budu uz nju. Nju nitko ne kontrolira, a ona ljudima oko sebe stalno nešto naređuje', kaže William. 

Za Britneyjino pijanstvo krivi svog brata Jamieja, koji je alkoholičar, a u obitelji je često izazivao svađe i tukao se sa ženom Lynne što je zasigurno utjecalo na Britneyjin život.

'Jednom me Britney nazvala da dođem smiriti situaciju, jer su se Jamie i Lynne jako posvađali. Kad sam ušao u kuću Jamie je bio pijan i vrijeđao je Lynne, a ona je uzela čašu i njome mu razbila čelo', samo je jedan od incidenata iz Britneyjinog djetinjstva koje je William ispričao Sunu. 

Bračni par Jamie i Lynne Spears razveo se 2002. godine. 

Dok je William davo intervju Sunu, ni Britneyna sestra nije bila ništa manje šokantna. 

Naime, 16-godišnja Jamie objavila je da će se odreći svog još nerođenog djeteta i dati ga svojoj majci. Navodno je to odluka na koju ju majka Lynne nagovara već tjednima.

Jamie kaže da to čini kako bi se u potpunosti mogla posvetiti svojoj glumačkoj karijeri.