Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britney Spears jednostavno ne silazi s naslovnica. U Europi je zabranjeno prikazivanje njezina spota 'Do Something', a bivši joj odvjetnik Eric Ervin tvrdi kako je radi imidža godinama javnost lagala da je nevina, te kako je djevičanstvo izgubila sa 14 godina s tadašnjim dečkom.


Eric Ervin, bivši odvjetnik Spearsove, u intervjuu koji je objavio američki časopis US Weekly, tvrdi kako je njezin imidž nevine djevojke bio čisti marketinški trik, te da su ona i Justin Timberlake bili intimni od samog početka veze, iako su u medijima učestalo izjavljivali drugačije. Britney je, podsjetimo, uvijek napominjala kako želi čekati do braka.

Vezani članci Veljko Miljević Mamićev odvjetnik o mogućem izvršenju kazne u BiH: ''Neće to baš ići tako kako je netko zamislio'' Zoom poziv Odvjetnik zapeo s kćerinim filterom na Zoomu, pa se u virtualnoj sudnici pojavio kao mačka

Ervin tvrdi kako je Britney sa svojim dečkom iz djetinjstva spavala već sa 14 godina, dakle 3 godine prije nego što to dozvoljava zakon. 

Odvjetnikove tvrdnje nisu jedina nova šokantna 'priča' iz 'izopačene' prošlosti pjevačice koju donosi američki časopis. Britneyjina obitelj je navodno, godinama skrivala tragičnu obiteljsku tajnu koja bi mogla biti uzeta u obzir na psihijatrijskoj procjeni radi viđanja djece. 

Britneyjina baka, Emma Jean Spears, 1966. je, kada je imala 31-godinu, počinila samoubojstvo. Ubila se 8 godina nakon što joj je umrlo dijete, samo 3 dana nakon poroda. Navodno je patila od depresije i nikada to nije mogla preboljeti. Ubila se na djetetovu grobu, a najzanimljivije od svega je to što je iza sebe ostavila još četvero djece, uključujući i Britneyjina oca Jamiea. Dva njegova brata završili su kao beskućnici i imaju kriminalni dosje. 

No, tu nije kraj nedaćama koje se jednostavno 'lijepe' na Britney. Francuska modna tvrtka Louis Vuitton dobila je sudski spor protiv pjevačice. Tužili su je jer se u spotu "Do something" iz 2005. vozila u Hummeru za čiju je unutrašnjost bez suglasnosti korišten Vuittonov dizajn, pa čak i logo 'LV'. 

Pariški sud naredio je Sony BMG-u i MTV-u da prestanu prikazivati sporni spot i kaznio ih sa po 80.000 eura. Zanimljivo je i to da Spearsvova nije proglašena krivom, niti je novčano kažnjena.