Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa Duran Duran na svojoj je web stranici priznala da ih je, nakon svađe, napustio gitarist Andy Taylor. Razočarani i tužni ostali članovi benda rekli su da nastavljaju djelovati bez Andyja jer više jednostavno ne mogu funkcionirati s njim.


Sukob je izbio oko najavljene suradnje s Justinom Timberlakeom jer Andy navodno nije bio oduševljen tom idejom kao niti idejom da produkciju njihovog novog albuma potpiše Justinov producent Timbaland.

Vezani članci Slika nije dostupna Timberlake ima treći solo album! Slika nije dostupna Spektakularna vjenčanja koja su obožavatelji jedva dočekali!

Preostali članovi Simon Le Bon, Nick Rhodes, John Taylor i Roger Taylor kažu da okreću novu stranicu u povijesti benda te da će karijeru moći nastaviti bez obzira na odlazak gitarista.

Grupa se 2001. ponovno okupila nakon dugogodišnje pauze i velike slave koju su uživali tijekom 80-ih. Od ponovnog okupljanja do danas bili su miljenici kritike, ali i publike koja je redovito posjećivala njihove koncerte, unatoč tomu što nove pjesme nikad nisu nadmašile sjaj legendarnih hitova "Wild Boys", "Girls On Film", "Rio", "Save A Prayer" i dr.

U Zagrebu su gostovali 2001., a prošlog su tjedna uspješan koncert održali i u Beogradu.