Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Will Smith se razljutio zbog članaka objavljenih na internetu u kojima je, kako je rekao, pogrešno interpretirana njegova izjava o Adolfu Hitleru.


Škotske novine Daily Record objavile su u subotu Smithovu izjavu o Hitleru u kojoj je poznati glumac rekao: "Čak se ni Hitler nije budio s mišlju: 'Hajde da danas učinim najpodliju stvar na svijetu'. Mislim da se budio s izopačenom logikom i da je radio ono što je mislio da je dobro".

Vezani članci Branko Bačić Bačić: "Čvrsto stojimo iza ministra Beroša, niti jedan ministar u posljednjih 20 godina nije se suočio s izazovima s kojima se suočio on" Slika nije dostupna Nakon 23 godine 'prljava' prošlost dostigla Willa Smitha!

Tijekom vikenda na desecima popularnih tračerskih internetskih stranica postavljeni su članci o toj Smithovoj izjavi i u mnogima se navodi da ova velika hollywoodska zvijezda smatra da je Hitler bio "dobra osoba".

"To je užasna i odvratna laž", rekao je glumac dodajući da je "bijesan što mora odgovoriti na takvu apsurdnu pogrešnu
interpretaciju". 

>> Will Smith: 'Hitler nije bio loša osoba'

"Adolf Hitler bio je podao, gnjusno opaki ubojica odgovoran za jedno od najvećih zlodjela počinjenih na ovom planetu", istaknuo je Smith.