Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova epizoda South Parka, koja ismijava nedavnu smrt Stevea Irwina, zgrozila je brojne njegove obožavatelje, ali i sve one gledatelje koji kod humora ipak ne žele prijeći granicu dobrog ukusa.


Irwin, poznatiji kao "Lovac na krokodile", život je izgubio za vrijeme snimanja svog najnovijeg dokumentarca kada ga ja, prilikom ronjenja, u prsa ubola raža, a autori popularne animirane serije odlučili su se našaliti s načinom na koji je poginuo. 

Vezani članci Slika nije dostupna Očevim stopama: Djeca 'lovca na krokodile' u klinču s 600 kg teškom nemani Slika nije dostupna Strip kupio za 10 centi a prodao za 500 tisuća dolara

Radnja sporne epizode događa se na Sotoninoj zabavi za Noć vještica na kojoj se "Lovac na krokodile" pojavljuje s ražom na prsima. Vidjevši to, Sotona ga odluči izbaciti sa zabave zato što nije glamurozno odjeven.

Na Sotoninoj zabavi, osim Irwina, pojavljuju se i Adolf Hitler te princeza Diana. Bit će zanimljivo vidjeti kako će gledatelji u Australiji reagirati na ovu epizodu South Parka s obzirom na činjenicu da su Irwina jako voljeli. 

Nakon njegove smrti, Australci su iz osvete ubili nekoliko desetaka raža, a na memorijalu u čast "Lovcu na krokodile" okupilo se više tisuća ljudi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju