Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarni redatelj, Aaron Spelling, od svog bogatstva koje se procjenjuje na oko 500 milijuna dolara, samo je 800 tisuća ostavio u nasljedstvo kćeri ljubimici.


Glumica je navodno bijesna na oca kojeg je obožavala. Aaron Spelling koji je umro 23.lipnja, odlučio je srezati nasljedstvo svojoj kćeri u oporuci koju je promijenio neposredno prije smrti.

Vezani članci Slika nije dostupna Suprug trudnoj Tori brijao međunožje Slika nije dostupna Dikan: Nasljednici oporuke su žrtve!

Otac i kćer, koji su se obožavali, toliko su se posvađali prošle godine da nisu razgovarali devet mjeseci. No, Tori je inzistirala da se pomire neposredno prije njegove smrti dok je Aaron već bio u vrlo lošem stanju.

Glumica je očekivala da će joj otac ostaviti barem 200 milijuna dolara.

Ken Baker, urednik US Weeklyja tvrdi: "Alzheimerova bolest je jako uznapredovala kod njega i na kraju je i bila uzrok smrti, pa tako mislim da nije baš bio pri punoj svijesti i pameti kada je promijenio oporuku.“

"Rečeno mi je da će Tori pobiti oporuku jer sama oporuka nema klauzulu o pobijanju, tako da bi to mogla biti uistinu žestoka borba“, dodao je urednik.

Tori bi po oporuci trebalo pripasti 200 tisuća dolara u gotovini i otprilike 600 tisuća u investicijskim sredstvima. Što sve zajedno iznosi 0,16 posto očevog bogatstva.
Glumica je rekla da je ljuta što njen dio nasljedstva u gotovini iznosi približno kao iznos koji je njen otac ostavio majčinom dekorateru Robertu Dolleyu – 50 tisuća dolara, te svojoj manikerki Ernestine Young – 25 tisuća dolara.

Torin prijatelj je rekao: "Ona nikada nije ciljala da će dobiti ogromnu svotu novca, no smatra da je čudno što će dizajner koji im je uređivao kuću dobiti gotovo isti iznos novca kao ona.“

Izvor blizak obitelji otkriva da su odnosi između Tori i majke Candy prilično zategnuti već neko vrijeme. Majka i kći navodno su se zaratile zbog Torine sumnje da majka vara njenog obožavanog oca.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju