Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ogrtač i rukavice Rockya Balboe bit će izloženi zajedno s cilindrom Abrahama Lincolna, žaruljom Thomasa Edisona, trubom Louisa Armstronga, smokingom Raya Charlesa i lulom Alberta Einsteina.


Glumac i redatelj Sylvester Stallone poklonio je rekvizite korištene u filmskom serijalu "Rocky" Nacionalnom muzeju američke povijesti Smithsonian's. 

Vezani članci Slika nije dostupna Potvrđeno: Preminuo je od srčanog udara! Slika nije dostupna Što se to s njom dogodilo? Šokirala svojim izgledom!

"Znao sam da sam sve stariji, ali nisam mislio da ću tako brzo stići u društvo dinosaurusa", našalio se Stallone. "Zaista sam oduševljen", dodao je glumac.

60-godišnji Stallone je crveno-žuti ogrtač nosio u "Rockyju" iz 1976., a muzeju je poklonio i par boksačkih rukavica s autogramom iz "Rockija 2" , te tenisice i crveno-bijelo-plavi šorc iz "Rockyja 3".

Pokloni holivudske zvijezde biti će izloženi u postavi  "Blago američke povijesti" koja će se otvoriti u Nacionalnom muzeju vzrakoplovstva i svemira 21. prosinca.

"Rocky" je dobio Oscara za najbolji film 1976.