Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reese Witherspoon, najbolja glumica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, i njezin suprug Ryan Philippe, također glumac, odlučili su se rastati, piše u priopćenju menadžera na Internet stranici TMZ.com, specijaliziranoj za slavne.


"S tugom objavljujemo da su se Reese i Ryan odlučiti rastati. I dalje će ih vezati obitelj i molimo vas da poštujete njihovu intimu i sigurnost njihove djece", dodaje se u priopćenju.

Vezani članci Scena iz filma Četiri Božića Božićni blagdani poznatom paru pravi su problem zbog rastavljenih roditelja, podsjetimo se kako su obavili čak četiri ručka Slika nije dostupna Meg Ryan udaje se u lipnju ako joj se zaručnik do tada – razvede!?

Tridesetogodišnja glumica već je bila među tri najbolje plaćene glumice američkog filma kad je u ožujku dobila Oscara za ulogu June Carter u filmu "Hod po rubu", biografiju country pjevača Johnnyja Casha.

Reese i Ryan Philippe (32) upoznali su se na snimanju drame "Okrutne namjere" 1999. godine i vjenčali se nekoliko mjeseci kasnije. Imaju dvoje djece, 7-godišnju djevojčicu i trogodišnjeg dječaka.

Nakon što je tumačio mladog policajca u "Fatalnoj nesreći", dobitniku Oscara za najbolji film ove godine, Ryan Philippe trenutno glumi u ratnom filmu Clinta Eastwooda "Flags of our Fathers".