Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pamela Anderson se zaista ne može požaliti da joj je dosadno. Prije nekoliko dana su se na dodjeli MTV-jevih nagrada potukla dvojica njezinih bivših supruga, a sada je već zaručena za muškarca koji je obećao platiti njezine pokeraške dugove ako ona s njime provede noć.


U nedavnom intervjuu u jednom talk-showu Pamela je objavila da je 'pala' na pokeraša koji je ponudio da će platiti njezin dug od 250.000 dolara, ako mu zauzvrat pruži noć seksa - baš kao u filmu "Nemoralna ponuda".

Vezani članci Slika nije dostupna Pamela i Rick se razvode nakon 72 dana braka? Slika nije dostupna Pamela se udala za kockara

"Pala sam na to jer mi se svidjelo. Platila sam dugove seksualnim uslugama i zaljubila se. Sada smo zaručeni. To je tako romantično",  rekla je Pamela. 

40-godišnja Anderson je odbila reći njegovo ime, no mediji pretpostavljaju da se radi o 39-godišnjem Ricku Salomonu, playboyu koji je partner Paris Hilton u planetarno poznatom  porniću '1 Night in Paris'. 

>> Video: Potukli se bivši supruzi Pamele Anderson

Prijatelji zvijezde Baywatch" potvrdili su tu teoriju te dodali da se viđaju već nekoliko tjedana. Par se navodno upoznao upravo za stolom za poker u Las Vegasu nakon Pameline uloge u showu iluzionista Hansa Kloka.

A kako oboje imaju iskustva u snimanju 'kućnih uradaka', možda uskoro osvane i neki novi, s njih dvoje u glavnim ulogama.