Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Giuliano će u jubilarnoj emisiji, u pratnji kućnog benda 'Sultans of shund', otpjevati 'Jel me netko tražio', naslovnu pjesmu humoristično glazbene serije 'Nad lipom 35'.


Već 50 tjedana gledatelji nedjeljom rado odlaze na adresu 'Nad lipom 35' i uživaju u pjesmama najpoznatijih i najzabavnijih hrvatskih izvođača. 

Vezani članci Slika nije dostupna Rojs više od pet sati davao iskaz o 66. pukovniji HV-a Slika nije dostupna Rojs osniva svoju stranku

Ne samo da uživaju u glazbi, već to isto čine i u vrhunskom humoru najboljih hrvatskih glumaca. 

U jubilarnom nastavku Picekima, Barmenu, Rebeki, Maji, Nini, Zvonimiru Doline, Miki i žicaru Srećku pridružit će se i legendarni Ljubo Ćesić Rojs. 

I dok glumci poput Ivice Zadra, Ede Vujića i Elizabete Kukić imaju svoje veće dobro poznate uloge koje ostvaruju prema scenariju Steve Cvikića, Rojs će glumiti samoga sebe. 

Svojim improvizacijama Rojs će dodatno obogatiti radnju u specijalnom izdanju popularne serije. 

Giuliano će goste u lokalu zabaviti najnovijim 'starim' hitovima sa svog posljednjeg albuma, pa će se tako u njegovoj verziji moći čuti: Ti si mi u mislima, Ostala si uvijek ista, Jedna mala pjegava plava i Što sad ljubav ima s tim. 

Neven (Damir Mihanović – Ćubi) će se zajedno s Rojsom prisjetiti davnih dana kada su radili u Njemačkoj. 

Maja (Emilija Bunjac) će pak napraviti pravi iskorak – priznat će da voli više žene od muškaraca. Punker će se naravno složiti s njezinim odabirom.