Obavijesti Pretražite Navigacija

Moderni glazbeni kviz 'Ne zaboravi stihove!' uskoro na Novoj TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedinstveni glazbeni kviz 'Ne zaboravi stihove!' nova je televizijska zabava koja donosi revoluciju u studijskoj produkciji u Hrvatskoj. Produciran u HD tehnologiji, novi format na domaćem tržištu snimat će se u televizijskom studiju od 1 000 kvadratnih metara u najmodernijoj tehnologiji s vrhunskim svjetlosnim i grafičkim efektima.

'Ne zaboravi stihove!' uz nagrade natjecateljima pruža spektakularni vizualni doživljaj i vrhunsku zabavu gledateljima uz ekrane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne zaboravi stihove 'Spoj naslijepo' pred kamerama Nove TV Slika nije dostupna Vjenčanje pred kamerama Svadba Nikoline i Marija u showu 'Ne zaboravi stihove'

Sam naziv 'Ne zaboravi stihove!' otkriva zabavni koncept ovog glazbenog kviza u kojemu se od natjecatelja ne traži posjedovanje tzv. 'uzaludnih znanja' ili maestralni pjevački talent, nego da ne zaborave stihove i pritom se dobro zabave. Svi mislimo da znamo riječi popularnih hitova, ali tko je spreman nastaviti riječi pjesme nakon što glazba i sve ostalo utihne? Upravo to će otkriti natjecatelji kviza 'Ne zaboravi stihove!' kada ulozi postanu visoki, napetost na vrhuncu, a želje na korak do ostvarenja.

Ulaskom u studio natjecatelji dobivaju priliku izabrati pjesmu iz kategorija različitih glazbenih žanrova, dekada ili domaćih i stranih izvođača. Natjecatelj će hrabro stati na centralnu poziciju u ogromnom studiju i pred gledateljima Nove TV i u pratnji benda sastavljenog od vrhunskih glazbenika zapjevati stihove koji se projiciraju na studijskim ekranima. No iznenada, glazba će stati, a riječi nestati... 

U tom trenutku kreće napetost! 

Hoće li natjecatelj otpjevati točne stihove koji nedostaju ili će zablokirati pod pritiskom uzbuđenja i treme? Za svaku točno otpjevanu pjesmu, natjecatelj osvaja novčanu nagradu i odlučuje penje li se više prema najvišoj stepenici koja donosi glavnu novčanu nagradu. Mora odlučiti "pjeva li dalje" i riskira dotad osvojeno ili uzima novac i ''odlazi kući pjevajući" zadovoljan 'otpjevanim' iznosom.

U svom pohodu ka glavnoj nagradi, natjecatelji imaju pravo koristiti nekoliko pomoći koje im mogu olakšati pogađanje točnih stihova. Svaku od njih mogu koristiti jednom, ali ne i onda kada pjevaju za glavnu nagradu. Nakon devet točno pogođenih stihova, za glavnu nagradu imaju priliku pokazati znanje stihova iz pjesama s prvih mjesta glazbenih TOP ljestvica. Jednostavno: deset pjesama, deset stihova i jedna velika glavna nagrada za pobjednika!

'Ne zaboravi stihove' rađen je prema američkom hitu 'Don't Forget the Lyrics' iz 2007., licence produkcijske kuće RDF USA and Brad Lachman Productions. Show je izvrstan uspjeh postigao u SAD-u gdje je podigao prosječnu gledanost FOX-a u večeri u kojoj se prikazuje i potukao konkurentske formate 'America's Got Talent', 'American Top Model', 'Criminal Minds' i dr. U Europi se uspješno emitira već drugu sezonu u Francuskoj, Italiji, Danskoj i Norveškoj, a priprema se u Velikoj Britaniji na Sky One-u, Austriji, Slovačkoj, Hrvatskoj i dr. zemljama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene