Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Milla Jovovich je u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu rodila zdravu djevojčicu, kojoj je zajedno sa zaručnikom, producentom i scenaristom horor-trilogije 'Resident Evila', Paulom Andersonom nadjenula ime Ever Gabo.


Anderson i Jovovich započeli su vezu 2002. godine na snimanju jednog od filmova iz trilogije pod nazivom 'Resident Evil: Istrebljenje'. Milla je Anderson je ujedno scenarist i producent i prethodnih dvaju filmova. U svima je glumica imala glavnu ulogu. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) ''Bila sam u njihovim raljama, ne daj Bože nikome... Nisam imala priliku dokazati da mogu brinuti o svojoj bebi. Moje dijete je živo, oštećenog zdravlja, ali živo" Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

Očekuje se njihovo skoro vjenčanje. 

Iza 31-godišnje Jovovich su već dva braka, s glumcem Shawnom Andrewsom te s Lucom Bessonom, francuskim redateljem kultnog 'Petog elementa', filmom koji ju je proslavio.

Iako je bilo predviđeno snimanje triju nastavaka 'Resident Evila' zbog velikog uspjeha što su ga sva tri filma postigla kod publike, producenti ne isključuju snimanje još nastavaka.