Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica i pjevačica koja je udana za latino zvijezdu Marca Anthonyja, navodno očajnički želi postati majka pa se stoga podvrgnula umjetnoj oplodnji u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu.


"Jennifer želi imati dvoje djece, pa je stoga nedavno započela postupak umjetne oplodnje, budući da par nije uspio začeti prirodnim putem, te jedva čeka da im se obitelj proširi", izjavio je izvor blizak paru.

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Slika nije dostupna 'Toliko želim dijete da ću ići u banku sperme ako treba!'

37-godišnja zvijezdaje nedavno izjavila 'da bi učinila sve da zatrudni', te je na preporuku liječnika čak jela špinat tri puta na dan, kako bi povećala plodnost.

Tada je izjavila: "Od kada mi je liječnik preporučio špinat, jedem ga za doručak, ručak i večeru. Pretpostavljam da mi baš špinat neće pomoći da zatrudnim, ali barem će mi ostati Popajevski mišići.“

Prošli mjesec glasnogovornik je opovrgnuo vijesti da J.Lo očekuje dijete, nakon što je pop zvijezda Jesse McCartney na radiju objavio da je trudna.

Nadamo se da ćemo uskoro čuti ne samo glasine, već istinitu tvrdnju da latino zvijezda očekuje prinovu.