Glumica Vivica Fox našla se u središtu seks skandala. Navodno je baš ona 'zvijezda' posljednje video snimke seksa koja je internetom procurila u javnost.


Prema pisanju medija i brojnih blogera tamnoputu ljepoticu je tijekom oralnog seksa mobitelom potajno snimio njezin beskrupulozni dečko. Ona za snimku nije ni znala.

Vezani članci Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja Lady Gaga Slavna pjevačica održala vatreni koncert na kojem je u prvom planu bila njezina pozadina

Nakon toga, neimenovani dečko, poslao je snimku e-mailom prijateljima i poznanicima s porukom da im želi pokazati 'kako Vivica izgleda na koljenima'.

Netko je od osoba koje su dobile snimku, vratio e-mail natrag Vivici, koja se odmah obratila prijatelju zaposlenom u policiji. Ipak nije jasno je li njezin poziv prijatelju iz policije bio privatan ili služben.

Glasnogovornik policije u Atlanti, James Polite, izjavio je kako policija 'nema službenu prijavu od gospođice Fox'.

'Ako je njezin dečko pokušao na taj način nešto iznuditi od gospođice Fox, onda imamo elemente za kaznenu prijavu', kaže Polite.

Ironija je u tome što razvedena glumica trenutačno radi na snimanju filma o dječaku koji špijunira, i kamerom snima, svoju majku i njezinog dečka. Film je nazvan 'Caught on Tape' (Uhvaćeni na snimci). 

Takva slučajnost, navodi nas na pomisao kako je Vivica s dečkom možda došla na ideju za vrhunsku promociju svog novog filma, koji će uskoro biti završen.

Menadžerica popularne glumice, Lita Richardson, demantirala je medije, ali nije točno navela koje objavljene informacije nisu istinite. 

Navodno je jedan od poznatih radijskih voditelja u Atlanti, Porsche Foxx, objavio kako se 'njegova bliska prijateljica pojavila na jednoj video snimci seksa koja kruži internetom'. 

43-godišnja Vivica, prošle je godine uhićena zbog vožnje u pijanom stanju.