Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva desetljeća nakon što je izabran za najseksipilnijeg živućeg muškarca Mel Gibson je sada na vrhu jedne sasvim drugačije top liste: Film Threat's godišnjeg izbora za "Frigidnih 50: Najhladniji ljudi u Hollywoodu".


Taj neovisni web site proglasio je Mela Gibsona vodećim među "najmanje moćnima, najmanje inspirirajućim i najmanje zanimljivijim ljudima u Tinseltownu", nakon što je ovo ljeto sasuo cijeli niz antisemitskih izjava kada je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Slika nije dostupna Hollywood se ekspresno odrekao Mela Gibsona

"Ispričao se, razbolio se od ispričavanja, odbijao se ispričati
ponovno, nije htio razgovarati o tom problemu, razgovarao je NA nacionalnoj televiziji u informativnim emisijama, govorio je u sinagogama, sastao se sa židovskim dužnosnicima", piše urednik "Film's Threat's-a".

"No na kraju, u tom njegovom isticanju "ja nisam antisemit" nijednom se nije sjetio reći koliko je neodgovoran bio voziti u alkoholiziranom stanju. I sada ima premijeru filma "Apocalypto" i jedino je bitno pitanje: koga briga?", dodaje urednik te web stranice.

Gibson (50), zvijezda filmova "Mad Max" i "Smrtonosno oružje" te redatelj "Pasije" bio je proglašen najseksipilnijim živućim muškarcem 1986. godine u izboru časopisa "People".

Među drugim "Frigidnim 50" Film Threat's-a su i Borat (Kako se na vrhu te ljestvice može nalaziti netko čiji je film već dva tjedna najgledaniji u američkim kinima? Jednostavno: Nema budućnosti za Borata), Lindsey Lohan kao Internet fenomen Lonelygir15, te Tom Cruise i Katie Holmes koji su prošle godine bili na ovoj ljestvici "broj jedan" sada se nalaze na desetom mjestu, i to samo dan uoči vjenčanja.

Prijašnji "pobjednici" su bili Michael Moore, Russell Crowe i Fredie Prince Jr.