Alen Macinić prvi gazda Farme, gubitak autoriteta i svoju novu funkciju proslavio je prve večeri uz bocu vina. U noćnim satima požalio se ukućanima da svi slušaju Josipu, a ne njega. Zasmetalo mu je što Aleks i Stipe spavaju jedno pored drugoga, jer, kako kaže, to smeta Stefany.


Zato je ponudio Stipi i Aleks svoj 'apartman' u Gazdinoj kući. 

Vezani članci Frane Ćorić, bivši stanovnik Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Omraženi gazda Farme nakon izbacivanja: "Mislim da sam odradio dobro sa svoje strane" Slika nije dostupna JOSIPA IMA DEČKA U NJEMAČKOJ Njen brat u čudu: "Ne znam ništa, imala je nekog iz Županje"

'Možeš im narediti da se premjeste, ti si gazda, to treba riješiti odmah', Dvinin je prijedlog rješenja situacije, dok je Rafo izrazio nezadovoljstvo Gazdom sljedećim riječima: 'Imamo najboljeg gazdu na svijetu, samo ždere i loče i naređuje drugima da rade isto.'

>> Farma: Hana i Deen izmjenjuju nježnosti. Na pomolu prva romansa?

Osim toga Rafo zahtjeva da se ne psuje pred slikom Gospe koja visi na zidu. Samo Davorin Bogović misli 'da je poslušati gazdu zrnce mudrosti'.

>> farma.novatv.hr

>> farma.blog.hr

Josipa Pavičić nakon napornoga dana provedenog u kuhinji planirala je pisati knjigu, no u kući nema niti dovoljno papira niti dovoljno svjetla. Gazda Macinić obećava joj da će se pobrinuti da joj nabavi papir, no prijeti da će slugu i sluškinju odabrati na temelju stvari koje su se dogodile u izolaciji u hotelu. 

Više u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.

Sve novosti vezane uz Farmu, video, fotografije, profile farmera i ostalo možete doznati na portalu farma.novatv.hr na kojem možete i pratiti video streaming uživo!

Ne zaboravite i svratiti na službeni blog farma.blog.hr, na kojem su kandidati napisali posebno za Blog.hr što očekuju od ovog reality showa.