Sarah Jessica Parker, 43-godišnja glumica, na svjetskoj premijeri filma 'Seks i grad' u Londonu pokazala je ruke pune žila koje su bile glavni trač na tom događaju. Iako ona tvrdi da gotovo uopće ne vježba, stručnjaci tvrde da su takve žile pokazatelj fizičkog napora.


Sarah je već prije pokušala umanjiti svoj dnevni raspored vježbanja tvrdeći da je sklonija 'otići na večeru nego u teretanu', ali njezinim suradnicima poznato je da ima strogi režim dnevne tjelovježbe, jer svakodnevno trči, penje se stubama, vježba jogu i pilates.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ljudi se razočaraju kad vide moj mali ormar' Slika nije dostupna Sarah Jessica Parker na mukama: Šešir zapeo u automobilu

Stoga ne čudi kada zdravstveni stručnjaci kažu da su ovakve vene obično znak fizičkog napora.

Prije svjetske permijere filma Seks i grad u Londonu, Sarah je obožavateljima davala autograme,a kasnije joj se ispred hotela Wolseley pridužila i kolegica Cyntia Nixon.

Kada su je tražili da oda radnju filma, Sarah je bila prilično misteriozna.

'Radi se o opraštanju i traženju ljubavi na pravi i značajan način. Mislim da se radi o tome što znači biti odrasla osoba i prepoznavanju svog suučesništva u doživljenom razočaranju', rekla je za BBC.

'Mislim da u dvadesetima provodite vrijeme doživljavajući dečke kao zločince, nitkove. To se promjeni kada ste u četrdesetima. Tada ste već u fazi u kojoj ste iskusili gubitak i razočaranje i morate se pomiriti sa stvarim kojima ste sami doprinijeli vlastitom razočaranju', dodala je Sarah.