Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U večerašnjoj emisiji 'Farma+' gostovao je Deen, prvi natjecatelj koji je nakon sinoćnjeg dvoboja napustio Farmu. U emisiji je rekao kako se nada da će biti zapamćen kao dobar, pozitivan čovjek.


'Nisam mogao pokazati kakav sam zapravo, nije bilo prilike', požalio se Deen Miji.

Vezani članci Farma (Foto: PR) Matea razočarana: "Počela je provocirati da sam ljenguza i da se nikada neću udati" Matej Margarin (Foto: PR) Nakon ispadanja s Farme Matej priznao: "Nisam se uklopio jer sam bio previše direktan ili previše iskren"

Za sinoćni je dvoboj rekao da nije bio fer, ne samo stoga što igra koju je izabrao nije bila igra izdrživosti, radilo se o igri snage, već i stoga što je Boris sve sudionike molio da ga pošalju van. Boris je rekao je da će čak popustiti u dvoboju samo da ode s Farme. No, na kraju se lavovski borio.

>> Snimka dvoboja: Farma izgubila jednog stanara... otišao Deen!

Deenovu tvrdnju potvrdio je i Rafo. 'Boris je rekao da želi van. Žao mi je što je Deen ispao.'

Svoj misteriozni odnos s Hanom nije želio posebno komentirati, rekao je tek da su se oboje dogovorili da će zbog nesklonosti medija prema njihovoj vezi i oni ostati rezervirani prema javnom istupu o svom odnosu.

Hana je zaprijetila da će ukoliko postane gazdarica, zbog Dennovog ispadanja ostalima pokazati svoje drugo lice.

Farmeri čuvajte se! 

Sve novosti vezane uz Farmu, video, fotografije, profile farmera i ostalo možete doznati na portalu farma.novatv.hr na kojem možete i pratiti video streaming uživo!

Ne zaboravite i svratiti na službeni blog farma.blog.hr, na kojem su kandidati napisali posebno za Blog.hr što očekuju od ovog reality showa.