Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Božidar Alić, nakon prošlotjednog incidenta, vratio se na set snimanja sapunice. Od prošlotjednih teških ozlijeda, na glumčevom licu vidljiva je tek krvava mrlja.


Cijeli prošli tjedan domaći mediji brujali su o golemom incidentu u glumačkim vodama. 

Vezani članci Marino Grgurev i Andrija Jarak Čovjek koji je snimio dramatičan trenutak potresa u Sisku: ''Volio bih da se takve stvari nikad ne događaju, ali ako se dogode nek’ sam ja tamo'' Slika nije dostupna Prvo posao, a onda je planula ljubav: Što im je zajedničko?

Sve je počelo kada je Božidar Alić optužio redatelj Branka Ivandu za nanošenje teških tjelesnih ozlijeda. Optuženi Ivanda tvrdio je kako ga je kontroverzni Alić isprovociorao te ga je on samo lagano pljusnuo. 

Nakon pljuske se Alić navodno strašno napio, na šanku hotela vrijeđao prisutne i vikao te započeo sa samoozlijeđivanjem, čemu je inače sklon. 

Je li moguće da od obične pljuske nastanu takve ozlijede, novinar Red Carpeta provjerio je kod Radoslava Hermana, ravnatelja bolnice Sestara milosrdnica. 

'Ja mislim da je to nemoguće, to je udarac od šake, ne od dlana. A riječ je i o tipičnom udarcu ljevaka', kazao je ravnatelj bitnu činjenicu koja Ivandu oslobađa optužbi jer je on dešnjak. 

U kuloarima kruži priča kako Alić na temelju ozlijeda pokušava od osiguranja dobiti novac koji mu je prijeko potreban jer je zapao u kockarske dugove. 

U Ivandinu obranu stali su brojni glumci koji su s njim imali prilike surađivati, dok su isti glumci svjedočili o Alićevoj nagloj naravi. Branko Ivanda je protiv Alića, kako je i najavljivao, podigao tužbu.

Cijelu priču pogledajte u video prilogu.