Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prekrasna Angelina Jolie kaže kako sa snimanjem scena seksa nema nikakvih problema. Naprotiv, kaže da joj je to najljepši dio posla.


Ponosna majka četvero djece i žena Brada Pitta kaže kako na filmskim snimanjima jedva čeka da započne za mnoge škakljivi dio posla. Biti gola pred kamerama i hrpom ljudi za nju nije nikakav problem. 

Vezani članci Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti' Slika nije dostupna FOTO Papa Franjo ljubio noge bolesnom dječaku!

'U usporedbi s drugima, meni je to sasvim jednostavno. Objasnim si u glavi kako je riječ o najnormalnijem dijelu posla i tome ne pridajem posebno značenje i trudim se biti profesionalna', kaže Angelina. 

Početkom 2007. Angelina se pred kamerama ljubila s Mattom Damonom u filmu 'The good Shepherd'. Tada je Matt, inače dobar Bradov prijatelj, izjavio: ' Ljubljene, iako filmsko, sa ženom moga dobrog prijatelja sve je samo ne obična stvar. Jako dobro se poznamo, trebat će mi vremena da  to zaboravim'.

Kada su novinari upitali Angelinu koja je razliku ljubiti se s Bradom i s Mattom, ona je automatski izjavila: 'Odgovor je vrlo jednostavan. Prvi je moj ljubavnik, a drugi samo prijatelj'.