Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Renata Sopek i Drago Pezić vježbaju na otvorenom s Krapinčanima

PR
PR Foto: PR
Aktivna Hrvatska nakon nekoliko godina ponovno dolazi u Krapinu. Ambasadorica vodećeg sportsko –edukativnog projekta Renata Sopek te tim Kineziološkog fakulteta pod vodstvom Drage Pezića održat će trening na otvorenom u subotu, 27. ožujka s početkom u 11 sati na igralištu Srednje škole Krapina. Treningu će prisustvovati ograničen broj vježbača sukladno preporukama o treninzima na otvorenem Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

“Protekla i ova godina pred nas su stavile brojne izazove, a jedan od njih je ograničena mogućnost treniranja. Dolaskom proljeća Aktivna Hrvatska promovira važnost redovne tjelesne aktivnosti na otvorenom. Iako će treningu u Krapini prisustvovati ograničen broj vježbača veselimo se našem ponovnom dolasku u Krapinu.” – poručila je ususret treningu u Krapini Renata Sopek, dugogodišnja ambasadorica projekta Aktivna Hrvatska.

PR PR Foto: PR

Godina dana pandemije korona virusa imat će nesagledive posljedice kako fizičko tako i na mentalno zdravlje građana Hrvatske. Usporavanje životnih navika i nemogućnost redovitog vježbanja u narednim će godinama rezultirati porastom pretilosti i drugih bolesti. Dani pred nama idealni su za povratak redovnoj tjelesnoj aktivnosti. Stručni tim Aktivne Hrvatske u devetoj sezoni vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta educirati u svim regijama Hrvatske. Generalni partner Aktivne Hrvatske u devetoj sezoni je HEP. Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvima Predsjednika RH Zorana Milanovića te Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora.

“Vježbe koje nas očekuju na treningu u Krapini izvode se individulano, prilagođene su svim dobnim skupinama i vjerujem da će dobro zagrijati i razbuditi vježbače.“ – izjavio je kineziolog Drago Pezić.

U trenerskom timu u Krapini, uz Dragu Pezića su i: Anamarija Galeković, Iva Lončar, Luka Šuker, Dominik Špoljarić te Karlo Kligl. Program u Krapini vodi Renata Sopek.

PR PR Foto: PR

Partneri projekta su Biotrening, Decathlon i Redox. Ima li išta bolje od Magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375 Dietpharm koji će dobiti svi vježbači, Rajska vježbačima daruje rajčice, PIK Vrbovec koji u gastro kutku predstavlja PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit te Merkur osiguranje koje daruje prostirke za vježbanje.

Broj vježbača strogo je ograničen, a za trening se možete prijaviti na: www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene