Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to postoji

FOTO Zavirite u prvi Instagram hotel na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društveni mediji imaju veliki utjecaj na naš život, pa zašto bi bilo drugačije s hotelima? Zavirite u prvi Instagram hotel na svijetu.

The 1888 Hotel nalazi se u Sidneyu, ima oko 90 soba, restoran i barove, a u njemu se isprepliću australski šarm i moderan dizajn. Sagrađen je 1888. godine, a preuređen 2003. godine., a tada je brendiran kao prvi Instagram hotel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugradili mu novi pacemaker Benedikt XVI. bio na operaciji prije tri mjeseca Slika nije dostupna Nove tehnologije Papa inovator - u čemu je sve bio prvi

Hrvati nabili račun od 2.000 eura u luksuznom hotelu pa nestali bez traga

Na samom ulazu hotela je selfie soba u kojoj se gosti mogu slikati i tagirati hotel, a nakon toga se njihova fotografija prikazuje na suprotnom zidu.

Blizu receprcije su kompjuteri na kojima se može pogledati 15-minutni slideshow selfija svih gostiju koji su odsjeli u hotelu.

U hotelskim sobama se nalazi i besplatan internet tako da gosti mogu svoje fotografije iz sobe odmah objaviti na  profilu.

Zanimljivo je i kako hotel nudi besplatne sobe za ljude koji na svojem Instagram profilu imaju više od 10 tisuća pratitelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene