Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavirite u njega

FOTO Oni znaju što turisti vole: NOVI hostel u Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb širi svoju turističku ponudu - u samom središtu grada, na raskrižju Vlaške i Draškovićeve ulice, u petak, 21. lipnja, otvara se prvi gradski art hostel LIKE.

Hostel Like ime je dobio zahvaljujući profilu budućih korisnika i prijatelja. Mlada generacija koja je on-line 24 sata na dan i obožava društvene mreže, život, druženje, zabavu i učenje.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli

Smješten u unutrašnjost potpuno adaptirane povijesne zgrade koja je izvana zadržala prepoznatljiv zagrebački štih, hostel predstavlja prvi gradski art hostel s potpuno klimatiziranim i luksuzno uređenim interijerom opremljenim dizajnerskim namještajem.

Zašto lajkamo LIKE?

U hostelu su 82 ležaja raspoređenih na 17 soba. Od tog broja devet je dvokrevetnih soba hotelskog tipa s vlastitom kupaonicom i sanitarnim čvorom. Preostale sobe imaju od četiri do maksimalno osam ležaja s vlastitim sanitarnim čvorovima. U hostelu je ukupno 25 kupaonica na 17 soba što i predstavlja vrh standarda kada je u pitanju moderan i funkcionalan hostelski smještaj.

Recepcija hostela na raspolaganju je non-stop od 0 do 24 sata kao i osoblje koje će znatiželjnim posjetiteljima znati odgovoriti na svako pitanje i uputiti ih u sve čari Zagreba. Lobby je središnji prostor hostela, zajedničko mjesto okupljanja, druženja, ispijanja pića u caffeu i gledanja tv prijenosa na LCD prijamniku. Također, korisnici mogu zaigrati neku od omiljenih igara na Playstation konzoli, a tu su i prijenosna notebook računala za bespatno surfanje (Wi-Fi). Posjetitelje željne odmora u sobama će dočekati čisti ručnici, plahte i pokrivači. U sanitarnom čvoru je tuš kabina i sušilo za kosu. 

Hostel LIKE svojim novim prijateljima nudi i: zajedničku perilicu za rublje (lobby), ostavu za prtljagu i sef za vrijedne stvari. U sklopu hostelskog objekta (prizemlje zgrade) nalazi se i trgovina mješovitom robom!

Hostel LIKE je u središtu zbivanja!

Do glavnog gradskog Trga bana Josipa Jelačića i glavne gradske shopping ulice, te gradskih kafića, restorana, muzeja, kazališta i klubova dijeli nas svega nekoliko minuta hoda, a i prometno smo vrlo dobro povezani - od Glavnog željezničkog kolodvora udaljeni smo pet, a od glavnog Autobusnog kolodvora svega 10 minuta hoda. Hostel se za domaće goste otvara u petak 21. lipnja, a za strane goste u ponedjeljak 24. lipnja, a recepcija će biti otvorena od 0 do 24 sata. Detalje provjerite i na njihovoj FB stranici. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene