Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drugi hrvatski Masterchef, Nikola Lesar, krenuo je na putovanje u zemlje Dalekog istoka, a sve ćete moći pratiti na putem portala Dnevnik.hr i Punkufer.hr.


Nikola Lesar tamo planira usavršti svoje kulinarsko umijeće. Tijekom 200 dana duge avanture Nikola će otkrivati okuse i mirise Dalekog istoka i Indije.

Vezani članci Kuharske kalvarije - 10 Njihovo ''kuhanje'' je čista kalvarija, na društvenim mrežama pohvalili se remek-djelima DokiShop - CookXMat - 1 Tajna koju ti kuhari ne govore: Evo kako da ti se tijesto ne lijepi za podlogu

Krenuo je iz Pekinga, gdje je stigao 19. kolovoza. Nakon obilaska Kine i gradova poznatih po dobrom street foodu, planira posjetiti Hong Kong. Nakon obilaska tamošnjih tržnica i hramova planira posjetiti Vijetnam.

Zatim će preko Kambodže otići do Bangkoka, gdje će upoznati njihov neobičan način spremanja hrane pred ljudima. U planu mu je i obilazak Mosta na rijeci Kwai, te safari. Nakon obilaska Tajlanda obići će Maleziju, a putovanje planira završiti obilskom Singapura i Katmandua.

>> Nikola se upustio u avanturu života: Kuhaču mijenja olovkom

Kako je napisao 'uzbuđenje i strah su prisutni u do sad nepoznatim količinama'. Njegove dogodovštine s Dalekog Istoka možete pratiti kroz 'Putopis jednog kuhara' svake nedjelje točno u podne na Dnevnik.hr-u, a o novim avanturima i što slijedi na putu Nikole Lesara čitajte na našem portalu punkufer.hr .

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook