Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lica informativnog programa Nove TV svakog će tjedna u svojim kolumnama na portalu dnevnik.hr pisati o aktualnim političkim, socijalnim, sportskim te ostalim događajima i temama koje se tiču hrvatskih građana.


Tako će njihove kolumne postati još jedno sredstvo informiranja s kojim će članovi tima informativnog programa Nove TV sudjelovati u kreiranju javnog mijenja i na taj način hrvatskoj javnosti ponuditi drugačiji pogled na hrvatsku svakodnevnicu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bio je to film sa sjajnim glavnim glumcem ali bez konkretnog sadržaja' Slika nije dostupna 'Želimo znati': Kada će biti vraćena ilegalno stečena imovina?

Vodeći politički novinar i reporter Mislav Bago već je u svojoj prvoj kolumni za dnevnik.hr progovorio o problemima na koje treba što prije reagirati. Prava radnika, visoka otkupna cijena pšenice te problemi zaduživanja naše države samo su neke od tema o kojima je ovaj renomirani novinar na kritički način progovorio te tako ukazao na velike političke i socijalne probleme Hrvatske. Mislav Bago će svakog tjedna 'preispitivati' savjest hrvatskih političara i poduzetnika i nastaviti ukazivati na 'goruće' probleme državnog aparata i birokracije.

Na tjednoj bazi aktualne događaje i teme obrađivat će i reporterke Kristina Tešija te Sabina Tandara, a Ivana Petrović će se u svom pregledu osvrnuti na tjedne događaje iz aspekta vanjskopolitičkog okruženja Hrvatske. Ugledna novinarka će detaljnim prikazom i analizom ukazivati na probleme hrvatskog pravosuđa i tromosti hrvatskih institucija koji koče napredak k Europskoj uniji.

Marija Miholjek, urednica Vijesti te voditeljica Dnevnika Nove TV, također će pisati o problemima socijalne i političke naravi i tako dati svoj 'pečat' relevantnim događajima tjedna. Ivana Paradžiković će dati 'insiderske' informacije o nastajanju relevantnog i gledanog magazina 'Provjereno' ali će i obrađivati socijalne teme iz hrvatske svakodnevnice te istraživačkim pristupom kao urednica magazina ulaziti u samu srž problema. Martina Podgorski, novinarka Scene Dnevnika Nove TV u svoju će kolumnu unijeti i pogled iznutra na stanje hrvatske društvene scene.

Sportska novinarka Anita Kajtazi –Roth se u svojoj prvoj sportskoj kolumni osvrnula na Jakova Faka i netom završene Olimpijske igre. Novinarskim i kritičkim pristupom Anita je dozu kritičnosti unijela u ovu zaista vrijednu priču za hrvatski sport i pokazala kako će, osim osvrta na uspjehe hrvatskog sporta, ukazivati i na probleme sportske nacije. Svakog tjedna lica Nove TV će posjetiteljima dnevnik.hr-a priuštiti dozu kritike s političkog, socijalnog, novinarskog te osobnog aspekta s kojom će kao članovi tima informativnog programa Nove TV ukazati na aktualne probleme i događaje u tekućem tjednu.