Obavijesti Pretražite Navigacija
Kolumna Martine Podgorski

Još nas može pjesmom kupiti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikad još nisam doživjela da nakon koncerta sva publika kritike svede na jedan jedini zajednički nazivnik – nevjerojatno!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Igor Štimac samo za Scenu Nove TV 'Danas me teško netko ili nešto može izbaciti iz takta' Slika nije dostupna Kolumna Martine Podgorski Ibrahimović – primitivac ili frajer!?

Četiri godine fanovi Gibonnija čekali su novi album i turneju. Potpuno neočekivano turneja je započela u Bjelovaru i Osijeku. No prava euforija nastala je tek ovaj tjedan u Zagrebu. Staro i mlado, istinski fanovi i oni koji su došli na koncert čisto iz razloga jer je to Gibonni.  Iva Balaban bila je očarana, kazavši pritom kako je Gibo lijek za njenu dušu.

>> Ne postoje muške torbice, i točka!?!

Emocije koje su kolale kroz dvoranu Dražena Petrovića bile su na nekoj trećoj raznini. Izgleda da su te silne emocije pogodile i Ninu Badrić. Osim što je na koncert došla s bivšim suprugom, atmosfera ih je toliko ponijela da su cijelo vrijeme izmjenjivali nježnosti, kao i poljupce. Nakon što su se odlučili razvesti u nevjerici su pripadnici sedme sile promatrali taj prizor, diskutirajući: - ma to je Nina, ma ne nije to Nina, ne može biti, ma je!! I uistinu kada se okrenula bilo je jasno kao dan da se očito stari plamen ponovno rasplamsao. Rekli bi neki – ponijela ih atmosfera, no ostaje činjenica da su ipak zajedno stigli na koncert.

Kad sam nedavno radila intervju sa Gibonnijem, koji je usput rečeno pravi pothvat dogovoriti, jer on stalno nešto radi – sprema pjesme, ima probe..no za novinare u koje ima povjerenja, nije mu teško naći vremena i pričati satima na buri.

No pravi Dalmatinac kakav je, uvijek sve ide ležerno i polako. Prvo sjednemo i uz barem dvije kave dogovorimo što ćemo i kako ćemo, pa tek krenemo snimati i odradimo nekoliko pitanja, već Gibo kaže – 'de ajmo sjest pa dogovorit dalje', pa opet popijemo nešto, pa nakon pola sata opet snimamo, a ja forsiram što više pitanja da nas kiša ne uhvati, a Gibo sve legero. I naravno za kraj valja opet sjest i popit neku limunadu.

Rekla sam mu na kraju – pa ovoliko pića ne popijem u tjedan dana u kafiću! Najsmješniji dio bio je kada sam ja kao prava emancipirana žena željela platiti piće, a on će – 'Jesi li ti normalna!? Pa nemoš' bit emancipirana u Splitsko dalmatinskoj županiji! Tu ti još emancipacija nije došla!'
I to je taj neki nevjerojatni touch koji Gibonni ima u ophođenju sa svim ljudima. Dvorana Dražena Petrovića blago rečeno bila je u transu kada je Gibo na koncertu doslovno prošao kroz cijelu dvoranu, probio se kroz onu silnu gužvu, popeo na tribine i rukovao se sa svima putem. Osim njegovih pjesama koje diraju direktno u onu neku žicu koju trebaju, ona velika čovječnost i jednostavnost u njemu razlog je što ga godinama obožavaju mase, i kad ima novi album i kad ga nema godinama.

>> Arhiva
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene