Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

djeca su dobro

Vatrogasci provjeravali vrtić u Prečkom: "Smrdi po paljevini, ali ne znamo što"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz vrtića u zagrebačkom naselju Prečko zbog smrada paljevine pozvali su vatrogasce, no oni nisu utvrdili uzrok. Smrad se u međuvremenu provjetrio, a dežurne službe ujutro će provjeriti instalacije u objektu.

U zagrebačkom vrtiću Marles u Jarnovićevoj 23 u naselju Prečko u 15 sati pozvali su vatrogasce zbog mirisa paljevine. Na teren je izašlo osam vatrogasaca JVP-a s dva vozila ali nisu našli nikakav izvor paljevine ili smrada.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

U međuvremenu se sve provjetrilo, potvrdili su nam vatrogasci.

Ravnateljica vrtića Mirjana Celić nam je kazala kako je sad sve u redu, ali nije pronađen uzrok smrada pa će policija tijekom noći obaviti ophodnju oko vrtića, a ujutro stižu hitne intervencije servisa koji se bavi održavanjem instalacija u tom objektu. ''Zbog sigurnosti imovine odlučila sam da domar ostane u vrtiću cijelu noć, a sutra ćemo pozvati stručne službe koje će provjeriti moguće uzroke neugodnog mirisa'', kazala je Celić. Dodaje da će roditelji u četvrtak djecu moći ostaviti u vrtiću kao i obično, no samo ako domar tijekom noći utvrdi da je sve u redu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene