Obavijesti Video Pretražite Navigacija
požar u zadru

Požar s kontejnera za smeće proširio se na automobile: Policija privela pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko tri sata izbio je požar na kontejnerima za smeće u Šibenskoj ulici na Bilom brigu u Zadru. Vatra se proširila na susjedne automobile koji su pretrpjeli znatnu materijalnu štetu.

Rano jutros oko 3:10 u Šibenskoj ulici u Zadru izbio je požar na četiri PVC kontejnera, te se proširio na obližnja parkirana osobna vozila, priopćila je PU zadarska. 

Pročitajte i ovo Kanader novi prototip aviona Hrvatska kupuje dva nova kanadera za 105 milijuna eura, ali nas to neće koštati ni centa Vatrogasci, ilustracija Nastale gužve Požar na zagrebačkom mostu: Zapalio se automobil, vatrogasci izašli na teren

Tri kontejnera u potpunosti su izgorjela, dok je jedan djelomično oštećen. Požar sa kontejnera je zahvatio obližnja parkirana vozila, od kojih je jedno vozilo u potpunosti izgorjelo, dok su tri vozila djelomično oštećena.

Policija provodi kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta još se utvrđuje. 

Policija je u vezi navedenog događaja privela pet osoba. Ostali detalji nisu poznati. Policija ovo djelo navodi kao kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene