Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroji u plavom

VIDEO Ribaricu progutao plamen: Članove posade iz buktinje izvlačili policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada ribarice koja se zapalila u četvrtak blizu rta Savudrija, spašena je brzom intervencijom policajaca iz Postaje pomorske policije Pula.

Djelatnici Postaje pomorske i aerodromske policije Pula-Pola spasili su danas članove posade ribarice koja se zapalila oko 13:30 sati na udaljenosti od 700 metara od rta Savudrija, priopćeno je u četvrtak poslije podne iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

 

"Policijski službenici obavljali su svoje redovne zadaće na policijskom plovilu P-111 u Savudrijskoj vali, kada su primijetili ribaricu u plamenu. Odmah su se uputili prema gorućoj ribarici te su članovima posade dobacili aparat za gašenje požara. Nažalost, plamen se već razbuktao tako da posada nije uspjela ugasiti vatru te su tada policijski službenici prekrcali dvoje članova posade na policijsko plovilo i sretno ih, bez ozljeda, prevezli do luke Savudrija", navedeno je u piopćenju MUP-a.

Druga ribarica koja se nalazila u Savudrijskoj vali doteglila je ribaricu u plamenu do savudrijskog lukobrana, gdje su vatrogasci ugasili vatru.

Policijskim plovilom zapovijedao je Emil Maružin, dok je upravitelj stroja bio Marko Jakšić, a mornar Boris Sabadoš, navode u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene