Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

Slavonski Brod: Skupina navijača trčeći zapalila bengalke i izvukla drvene palice, a onda je krenula masovna tučnjava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Masovna tučnjava navijača u Slavonskom Brodu umalo je u petak navečer eskalirala u veću dramu.

U Slavonskom Brodu, u Ulici M. Mesića u 18:30 sati, došlo je do masovne tučnjave pripadnika dvije navijačke skupine.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“ Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula

Srećom, policijski službenici su već bili na mjestu okupljanja navijača, u Mesićevoj ulici povodom odigravanja Prvenstvene malonogometne utakmice između MNK Brod 035 i MNK Futsal Dinamo u Slavonskom Brodu.

U prostorijama udruge, u Mesićevoj ulici, bilo je oko 70 osoba, te ispred zgrade još oko 30 navijača jedne skupine, kada im je oko 18:45 sati, iz iste ulice, dotrčalo, još oko 30 osoba, druge navijačke skupine, bez navijačkih obilježja. Oni su trčeći zapalili bengalke i izvlačili drvene palice. Nasrnuli su na skupinu ispred prostorije udruge, te je nastala masovna tučnjava.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su bili u blizini, spriječili su daljnju tučnjavu i eskalaciju nereda. Skupina navijača brzo se razbježala.

Jedna je osoba lakše ozlijeđena, a nastala je i materijalna šteta. Oštećena su stakla na prostorijama zgrade, te dva osobna vozila parkirana u blizini.

Policajci tragaju za počiniteljima remećenja javnog reda i mira.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene