Uživaju u ljubavi

Predviđali su im brzi prekid zbog velike razlike u godinama, no ovaj skladan par već dugo svima dokazuje suprotno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey i Vincent Cassel plijenili su poglede tijekom romantičnog obilaska Venecije, no sretni par nije se obazirao na pozornost fotografa.

U sretnom su braku više od četiri godine, a manekenka Tina Kunakey i njezin 31 godinu stariji suprug Vincent Cassel ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Fotografi su uhvatili sretni par u razgledavanju Venecije, a vozili su se taksi-brodom poznatim kanalima.

Oboje su bili u ležernim kombinacijama te se nisu obazirali na pažnju koju su dobili, a kasnije istoga dana su bili i na romantičnoj večeri u gradu.

Zbog velike razlike u godinama supružnicima su mnogi predviđali kratki vijek, no čini se da je njihova ljubav samo sve jača. Često su meta fotografa zbog njezina isklesanog tijela, a na zle jezike se nikada nisu obazirali.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda od jedne od najljepših žena svijeta, Monice Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene