Tina Kunakey je u dva sićušna bikinija plijenila poglede na plaži u Rio De Janeiru, gdje se trenutačno odmara sa suprugom Vincentom Casselom.

Galerija Tina Kunakey - 2 Tina Kunakey - 4 Tina Kunakey - 1 +26 Tina Kunakey - 3

Prezgodna supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), pravi je mamac za poglede i rado se hvali svojim utegnutim tijelom.

Vezani članci Tina Kunakey i Vincent Cassel Par između kojeg je 31 godina razlike privlačio poglede na plaži, ona je skakutala u mini bikiniju, a i on izgleda top! Tina Kunakey - 3 Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

Sa suprugom se trenutačno odmara u Rio De Janeiru, gdje su je paparazzi ulovili na plaži u dva oskudna bikinija, u kojima nikako nije mogla proći neopaženo.

Tina je opušteno uživala u daskanju i sunčanju i nije se obazirala na znatiželjne poglede, na koje je ionako navikla jer je senzacija gdje god se pojavi.

Ona je samo gledala u svojeg supruga, koji joj se također ne može nadiviti ni nakon tri godine braka, a iako su im zbog razlike u godinama zli jezici predviđali kratak vijek, čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

Inače, Vincent i Tina vjenčali su se u kolovozu 2018., nakon dvije godine veze, a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie.

Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu, Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

Ecija Ojdanić pokazala figuru u bikiniju pa izazvala podijeljena mišljenja, a na kritike je imala spreman odgovor Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +26 Ecija Ojdanić

Sonja Kovač u sićušnom bikiniju društvene mreže dovela je do usijanja, malo je toga ovim krpicama pokrila! Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +26 Sonja Kovač - 3  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju