"Kao djevojčica"

Pogledajte fotografiju zbog koje su Severini dali čak 30 godina manje, rijetko je viđamo u tako ležernom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u jednom od najležernijih izdanja.

Severina je na profilu na Istagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u Dubrovniku, a njezina opuštenost svima se svidjela pa su joj uputili brojne pohvale i komplimente u komentarima.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Sloboda se ne prodaje ni za svo blago svijeta", napisala je 49-godišnja Severina uz fotografiju na kojoj nosi tamnu trenirku i osmijeh od uha do uha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bože, koliko si slatka", "Kraljica", "Predivna", "Najljepša i sve najljepše na ovoj fotki", "Kao djevojčica", "Famozna", "Najljepša žena i njene godine! Čak ljepša i od dosta mlađih", "Divna si", "Ne bih ti dao 30", "Wau, kakvu cura", "Nema slađe od tebe", "Kao djevojka od 20 godina", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Severina je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu, duet naziva "Fališ mi" koji je snimila s bugarskim pjevačem Azisom, a koji je u kratkom roku postao hit i popeo se na vrh najslušanijih. Završili su i prvi na trendig listi YouTubea, a spot trenutačno broji gotovo dva i pol milijuna pregleda. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene