pjevačica uživa

Severina predivnim fotkama obradovala obožavatelje, mnogi su primijetili koliko joj sin sliči: "Isti ti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije na kojima bosa šeće po pješčanoj plaži na Maldivima, a mnogi su je u komentarima usporedili s njezinim sinom.

Pjevačica Severina (49) ovih dana uživa na Maldivima, odakle se ne prestaje javljati na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Sada je podijelila niz novih fotografija na kojima u elegantnoj haljini šeće bosa po pješčanoj plaži i prizorima očarala brojne obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Anđeo se spustio na zemlju", "Neponovljiva naša Seve", "Predivna si", "Boginja", "Ljepša od Maldiva", redali su se komplimenti, a fotke su u manje od sat vremena skupile preko 10 tisuća lajkova. Pale su i zanimljive usporedbe.

"Iste svoj sin ili obrnuto", "Malac isti ti", pisali su obožavatelji koji su primijetili sličnost između Severine i njezina sina.

Pjevačica nije otkrila tko joj pravi društvo na odmoru, a ovo joj nije prvi put na Maldivima. Posjetila ih je i ranije ove godine, a 2018. je tamo proslavila Božić i dočekala Novu godinu sa svojim bivšim suprugom Igorom Kojićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene