Sve što joj treba!

Seve golica maštu fanova u uskoj crvenoj haljini, u kratkom je roku palo tisuće lajkova!

Severina Severina DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju s egzotičnih Maldiva na kojima uživa u odmoru.

Severina je hladne dane u Lijepoj Našoj zamijenila onim toplima na egzotičnim Maldivima, a fotografije s odmora koje oduzimaju dah dijeli sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Na onoj najnovijoj koju je objavila, 49-godišnja pjevačica pozira u uskoj crvenoj haljini koja je naglasila njezinu besprijekornu liniju.

"Veliko plavetnilo i crvena haljina", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Prelijepa", "Dobra haljina", "Woow", "I ja bi ovu haljinu", "Lijepo", "Dama u crvenom", "Zgodna žena", "Zračiš poput sunca", poručili su joj obožavatelji, a u prvih pola sata od objave dobila je gotovo 10 tisuća lajkova.

Severina je Maldive posjetila za doček 2019. godine i to s danas bivšim suprugom Igorom Kojićem, no u međuvremenuse bila vratila i sama.

A s obzirom na to da u posljednje vrijeme javnost intrigira njezin blizak odnos s producentom Filipom Miletićem, neki su se u komentarima ispod njezinih novih fotki s Maldiva zapitali tko joj sada pravi društvo, no ona o tome zasad ne otkriva nikakve detalje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden u uskoj haljini s prorezima pokazala zašto je zovu najseksi bakom Balkana: ''Primjer ženama na estradi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene